Åbningstider og takster

Åbningstid i fritidsklubber på skoledage:

 

Mandag: kl. 14:00 - 18:00

 

Tirsdag: kl. 14:00 - 18:00

 

Onsdag: kl. 14:00 - 18:00

 

Torsdag: kl. 14:00 - 18:00

 

Fredag: kl. 14:00 - 17:00

 

I ferier og fridage åbnes der kl. 10.00 og lukker ved almindelig lukketid.

 

Åbningstid i ungdoms-/juniorklub:

 

Mandag: kl. 19:00 - 22:00

 

Tirsdag: kl. 18:00 - 22:00 (kun for piger)

 

Onsdag: kl. 19:00 - 22:00

 

Torsdag: kl. 19:00 - 22:00

 

Alle klubber i Høje Taastrup Kommune holder lukket: de tre dage før påske, fredag efter Kristi Himmelfartsdag, Grundlovsdag, 23. og 31. december samt dagene mellem jul og nytår.

I sommerferien, efterårsferien og vinterferien har fritidsklubben altid åben fra kl. 10:00, hvis skolen lukker før, nogle få gange om året, ved første/sidste skoledag, sidste dag inden juleferie, åbner vi også kl. 10:00 

 

Indmeldelse:

 

Få en indmeldelse i klubben.

 

Takster for Fritids- og Ungdomsklub Gadehaven 2013:

 

Fritidsklub: 497,00 kr. pr. måned og Ungdomsklub: 159,00 kr. pr. måned.

Bemærk hvis du ønsker, at dit barn skal være medlem af både fritids- og ungdoms-klubben, skal du melde dit barn ind i begge klubber og betale for begge.

Betalingen opkræves forud. Du vil hver måned modtage et girokort. Hvis du har ret til friplads, vil opkrævningen lyde på et andet beløb.

Der ydes ikke søskenderabat til klubbørn. Sidste rettidig indbetalingsdag fremgår af girokortet.

 

HEL ELLER DELVIS FRIPLADS OG FRIPAS:

 

Det er muligt at søge om hel eller delvis økonomisk friplads i Gadehaven På denne måde har man måske mulighed for at få økonomisk støtte til det månedlige kontingent til børn og unge som går i dagklub eller aftenklub. Størelsen af det beløb der kan søges, er afhængig af husstandens samlede indkomst.

Klik på nedenstående link så vil du automatisk blive ført til kommunens hjemmeside, hvor der findes en vejledning i, hvordan du søger om hel eller delvis økonomisk friplads. På denne side kan du med det samme se hvor meget du kan få i støtte.

 

http://www.htk.dk/Boern_og_unge/Boernepasning/Tilskudsmuligheder/Friplad...

 

Du kan også henvende dig i klubben, så vil vi hjælpe og vejlede dig i hvordan du søger.

 

FRIPAS:

 

Høje Taastrup kommune har lavet en fripas ordning til kommunens børn og unge som gerne vil prøve at gå i klub. Fripas ordningen går ud på, at alle kan gå gratis i klubben i 3 måneder. Den eneste betingelse der er for fripas ordiningen, er at du ikke må have gået i klub eller noget andet som f.eks. fodbold i det sidste år. Hvis du vil fortsætte med, at gå i klubben når de 3 gratis måneder er gået, skal vi bede dig udfylde en ny indmeldelse. Hvis du gerne vil benytte dig af fripas ordningen skal du henvende dig i klubben eller til Faraz som er fripas koordinator: farazab@htk.dk

 

Vi har gjort det til en betingelse for at få fripas, at det er forælderne der henvender sig i klubben personligt og taler med personalet.


Udskrift fra: inst.htk.dk - 12. August 2020, kl. 06:19.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://gadehaven.htk.dk/AAbningstider og takster.aspx